Material detail

Outline

日本食品標準成分表 = STANDARD TABLES OF FOOD COMPOSITION IN JAPAN
文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告
科学技術学術審議会
蔦友印刷
2021/02
9784904225301
The cover image is from "Kinokuniya".
By clicking the image, the detailed page of the online store, Kinokuniya, is displayed.

Status Information

This material is reference only.

Detail

Jpn. or Foreign
和書
Title,Vol,Series 日本食品標準成分表 = STANDARD TABLES OF FOOD COMPOSITION IN JAPAN 2020年版脂肪酸成分表編 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告
Author 科学技術学術審議会
Call No. 498.51||MO
Classification 2
禁帯出
Publisher 蔦友印刷
Pub. Date 2021/02
ISBN 1 9784904225301
Price 1,650
Page 292p
Size 30cm
Notes 索引あり. NDC(9版)はNDC(10版)を自動変換した値である。 2015年版脂肪酸成分表編の出版者: 全国官報販売協同組合. 機器種別 : 機器不用. キャリア種別 : 冊子. 表現種別 : テキスト
Subjects 食品成分表 脂肪酸
Registration No. 006343